Fotogaléria - Vianočná besiedka Usilovné včielky 4.trieda Hurbanova 153

Vianoce už prišli, všetci sme sa zišli....
Všetci sme sa v našej 4. triede Usilovných včielok zišli 20. decembra 2016 na vianočnej besiedke. Ďakujeme za účasť všetkým rodičom, starým rodičom, ďalším rodinným príslušníkom i rodičom našich bývalých detičiek , ktorých hojná návšteva nás potešila. Deti, predviedli veľmi pekné a vydarené kultúrne vystúpenie, do ktorého sme sa snažili zakomponovať z každého rožka troška. Recitovali, spievali, rytmizovali, hrali divadielko, zvládli i náročnejšie tanečné prvky v tančekoch i s baletnými prvkami, varili s riekankou, ale hlavne, im počas celého vystúpenia neschádzali úsmevy z tváričiek a radosť z toho, že sa prišli na nich pozrieť tí najvzácnejší, ich najbližší. Zároveň ďakujeme všetkým za pohostenie, na ktorom si deti pomaškrtili a našim pani kuchárkam za výborný punč, ktorý nám ochotne pripravili.
Milí rodičia, vážime si spoluprácu s Vami a tešíme sa spolu s deťmi na každé naše spoločné stretnutie.Ďeťom ďakujeme za ich aktivitu a super zvládnuté kultúrne vystúpenie.
Všetkým Vám v Novom roku 2017 želáme hlavne veľa zdravia, šťastia, lásky , porozumenia, úspechov a tešíme sa na našu ďalšiu spoluprácu.

Triedne učiteľky Erika Mlynárová a Adriana Bunová.