Novinka - Život KVETINIEK,november, tr.č.3, IV.MŠ

          November v materskej škole sa nesie v duchu zdravej výživy a starostlivosti o ľudské telo. Všetky aktivity sú zamerané na pochopenie tejto témy, spoznávanie funkcií zmyslov, vnútorných orgánov či základov hygieny.

Navštívime i zubnú ambulanciu Mudr. Koprivňanskej. Do našej triedy dňa 14.11. zavítajú dentálne hygieničky p. Antálková a Izakovičová s pripraveným výučbovým programom Zdravý úsmev,  ktoré deťom ukážu, ako si správne čistiť zúbky, porozprávajú o dôležitosti starostlivosti o ne.

     Čakáme i externé divadlo Na traky s rozprávkou Guľko-Bombuľko s prosociálnym a poučným zameraním.

     Pozitívny vplyv na športový život dieťaťa bude mať i netradičné Cvičenie s Miškom v spolupráci so ZŠ a Mgr. Denkom M., ktorý nás pozval na zaujímavé pohybové dopoludnie s plnením športových úloh v telocviční ZŠ dňa 16.11.

     Při príležitosti Dňa materských škôl zrealizujeme v interných priestoroch MŠ cvičenie pre deti i rodičov formou Minitelocviční v našej a hornej triede dňa 29.11.2017. Srdečne Vás pozývame prísť si vyskúšať obratnosť, rôzne rovnovážne a koordinačné cvičenia na rôznom cvičebnom náčiní a náradí.

FOTO TU



Pridať komentár:

Meno:
E-mail:
Text:

Komentáre k novinke:

... žiadne komentáre ...